Bystrická sušená klobása

Bystrická sušená klobása

BYSTRICKÁ SUŠENÁ KLOBÁSA
Zaručená tradičná špecialita. Značka kvality SK.
Tradičná klobása slovenskej domácej zabíjačky podľa starých receptov, vyrobená z kvalitného bravčového mäsa, dochutená čerstvým cesnakom, rascou, paprikou, čiernym korením. Údená v klasických murovaných udiarňach na studenom dyme. Plnená do prírodných bravčových a baraních čriev. Po údení zreje a suší sa 4 - 12 dní. Vhodná na priamu konzumáciu.

Balenie: nebalená Trvanlivosť': 31 dní 



backbackback

Naše ocenenia

Firma v  získala ocenenie ZNAÄ

Adresa firmy

Mäso Parížek, s.r.o.
Robotnícka 22
036 01 Martin

Prejsť do kontaktov

Mapka sídla

Mapka Mäso Parížek s.r.o.

Mäsové výrobky

klobásy

šunka

Varené mäsové výrobky

Surové solené mäsá a slaniny

Varené mäsové výrobky

Mäsové výrobky

klobásy

šunka

Varené mäsové výrobky

Surové solené mäsá a slaniny

Varené mäsové výrobky