Domáca Oškvarková nátierka
Domáce bravčové oškvarky sú živočíšny tuk – výrobok z bravčovej slaniny bez kože vytápaný suchým spôsobom bez pridania vody
Zloženie
bravčové oškvarky 70%, cibuľa, sterilizovaná uhorka, 15% bravčová masť, prírodné koreniny, jedlá soľ, horčica(horčičné semeno, kvasný ocot, glukózový sirup).
Alergén: horčica
Výživové údaje
energia 3694,7 kJ /882,3 kcal,
tuky 99,81 g nasýtené mastné kyseliny 39,32 g,
sacharidy 0,00g, z toho cukry <0,20 g,
bielkoviny 0,10 g,
soľ 0,009 g.
Facebook
Email
Pinterest
DRUH BALENIA
Plastová nádoba
Podmienky skladovania
Neobmedzene
Trvanlivosť
20 dní
Použitie
Priama konzumácia